1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL TEPEBAĞLI'DAN
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bütün işçilerin gününü kutladı.

Başkanımız, yayınladığı mesajda, dünyadaki en kutsal değerlerden biri bireyin emek ve alın teri ile ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilmesidir. Ülkemizin değerlerine katkıda bulunan, onurlu bir şekilde yaşamaya çalışan bütün işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü yürekten kutladıklarını ilettiler.

Başkanımız, “Onurluca alın teri dökmek başta kendine ve vatanına değer vermektir. Rızkını kazanmak için gece gündüz kolay zor demeksizin mücadele eden, ülkemizin kalkınmasında emeği olan tüm İşçi kardeşlerime en derin saygılarımı ifade etmek istiyorum. Gerek beden gücüyle gerekse beyin gücüyle görevlerini ifa eden emekçi kardeşlerimizin her biri bizler için çok kıymetlidir. Belediyemiz bünyesinde ve bölgemizde ki diğer belediyelerde çalışan kardeşlerimin iyi şartlarda görevlerini yapabilmeleri için maddi manevi her zaman yanlarında olduğumu bu münasebetle tekrar belirtmek istiyorum. Mutlu huzurlu ve vakur bir şekilde yaşamaya çalışan bütün işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor en derin sevgilerimle kucaklıyorum” ifadesini kullandılar.