ESKİ LİSE CADDESİ ASFALT İLE KAPLANDI

Geçtiğimiz aylarda yaşanan heyelan olayları nedeniyle büyük bir kısmı çökerek neredeyse tek aracın bile zorlukla geçtiği Cumayakası Mahallesi Eski Lise Caddesi yolu genişletilerek asfalt ile kaplandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol ağı içerisinde bulunan Eski Lise Caddesi yolu Mersin Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Çamlıyayla Belediyesi ekipleri tarafından yeni çehresine kavuşturuldu.

Kasım Ekenler Lisesinin de içerisinde bulunduğu yolun asfalt ile kaplanması bölge sakinlerinin yanı sıra okula ulaşmak için o yolu kullanan öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kıral ve Kademe Şefi Mehmet Salih Eroğlu ile yerinde inceleyen Başkan Tepebağlı; yolun yapımında verilen desteklerden ötürü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a ve özverili çalışmalarından dolayı Çamlıyayla Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.